Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Bollebof terug met single 'Het Heeft Geen Zin' feat.Brian Bijlhout (produced By Perry Mystique  
[© 2018 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.02.2012

Deze week verscheen 'Het heeft geen zin', de nieuwe single van Bollebof. Op het persoonlijke nummer werkt Bollebof samen met zanger Brian Bijlhout. De single is nu verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van ZJ Records.

De release van zijn debuut EP 'Airline Bof' uit 2011 heeft Bollebof een hitsingle (‘Mijn nummer 1’), nieuwe luisteraars (meer dan 100.000 downloads), talloze optredens en media aandacht (o.a.Reflex FM, FunX en 3FM) opgeleverd.

Bollebof laat een andere kant van zijn karakter zien op de tweede single van 'Airline Bof'. In navolging van de veelbekeken en –besproken single 'Mijn nummer 1' bewijst Bollebof op 'Het heeft geen zin' dat hij meer is dan een vrouwenmagneet en fashionaanbidder.

De tweede single rijmt met karaktereigenschappen van Bollebof welke mogelijk onbekend zijn bij het grote publiek. Bollebof omschrijft zichzelf als een familieman, een loyale vriend en bovenal een keiharde werker. De jonge Rotterdammer deelt in het door Perry Mystique geproduceerde 'Het heeft geen zin' openhartig één van zijn verhalen. Dit wordt onderstreept door de bijbehorende videoclip van de hand van regisseur Mike Static.

Bollebof’s single 'Het heeft geen zin' (featuring Brian Bijlhout) is vanaf deze week verkrijgbaar via iTunes. De videoclip is hier te bekijken:Directe link gratis download Airline Bof EP: http://bit.ly/kEbRky
Meer over Bollebof:
04/07/2013 Vandaag gratis toegang bij East Beach festival Rotterdam
15/05/2013 Bollebof primeurt 'Daar' ft. Lange Frans en Ali B
12/10/2012 Bollebof-Als Je Van Mij Was (Video Premiere)
28/05/2011 Bollebof dropt Mijn Nummer 1 single en videoTags: bolle bof drpt single het heeft geen zin feat brian bijlhout r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2018 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact