Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lange Frans en Danielle misbruiken volkszanger Mick Harren  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.08.2012

Lange Frans en Danielle hebben de Amsterdamse volkszanger Mick Harren een lelijke achterbakse loer gedraaid. De zanger had na een ontmoeting in een café met top crimineel Willem Holleeder het plan bedacht om samen een single op te gaan nemen. Het leek Mick Harren een leuk plan om ook rapper Lange Frans te vragen om aan de single mee te werken. Mick Harren Twitterde vervolgens uitbundig over de aankomende samenwerking met Willem Holleeder.

Tot zijn grote verbazing bleek de achterbakse rapper Lange Frans snel stiekem achter zijn rug om met alleen Willem Holleeder de studio te zijn ingedoken. Ook schoten de twee inmiddels al samen de videoclip voor de single, en lieten ze Mick Harren die het hele idee had bedacht er volledig buiten.

Leuk detail is dat Lange momenteel in de hitlijsten staat met de single 'Beloofd Is Beloofd'. In de praktijk blijkt de belofte van Lange weinig waard te zijn.

Mick Harren is nu natuurlijk woedend! Inmiddels is er een ware Twitter oorlog gaande tussen het drietal. Lange Frans, Dannielle en Mick Harren gooien elkaar via Twitter van alles naar het hoofd. In het begin ging het nog redelijk vriendelijk met de Tweet: "Zonder mij was dit nooit ontstaan", twitterde Harren naar Daniëlle. "Je bent een trut Lange brrrrrrr en je vrouw heeft de broek aan, stoere rapper van me", stuurde hij vervolgens naar Lange Frans. "Succes met alles, gangster." Maar inmiddels maken ze elkaar voor van alles en nog wat uit.

Het mag duidelijk zijn dat het een smerige achterbakse streek is van de rapper. Laten we dan ook hopen dat de aankomende single 'Misdaad Loont Niet' van Lange Frans feat. Willem Holleeder door alle media en radiostations zal worden geboycot. En dat de twee "Gangsters" inderdaad leren dat misdaad niet loont.


Meer over Lange Frans:
18/11/2013 Lange Frans en dannielle onthullen reden van scheiding
02/09/2013 Lange Frans gijzelt leerlingen Caland Lyceum Amsterdam







Tags: langefransendaniellemisbruikenvolszangermickharrernbrap.hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact