Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown vreest voor zijn leven en huurt extra bodyguards!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.02.2009

Zanger Chris Brown heeft extra bodyguards ingehuurd die hem voortaan wanneer hij zich in het openbaar begeeft vergezellen. De zanger is al meerdere keren met de dood bedreigd sinds het Rihanna incident. Chris Brown heeft sinds hij word beschuldigd van het mishandelen van Rihanna niet meer opgetreden en zich nauwelijks nog in het openbaar vertoond.

De zanger die zijn vriendin en carrière verloor is nu ook bang zijn leven te verliezen. Direct na het incident is Brown al meerdere keren met de dood bedreigd, maar de bedreigingen namen pas echt extreme vormen aan toen de foto van de mishandelde Rihanna op internet verscheen.Chris Brown neem de bedreigingen zeer serieus en heeft extra maatregelen getroffen door een paar extra bodyguards in te huren en zich nog alleen nog in auto’s met geblindeerde ramen te verplaatsen.

Ondertussen gaan de geruchten dat Rihanna en Chris weer “on speaking terms” zijn! De zanger schijnt haar momenteel te overladen met cadeautjes om het goed te maken.
Ook belde hij Rihanna op haar 21ste verjaardag om haar te feliciteren en zaten de twee erg lang aan de telefoon. Volgens ingewijden zijn Rihanna en Chris na het incident al weer verschillende keren in het geheim samen geweest. Een vriendin van Rihanna vertelde aan een Amerikaanse krant dat de zangeres haar vertelde hem te hebben vergeven, en niet zonder hem te kunnen! Ondertussen staat de rechtszaak gewoon nog steeds gepland voor 5 Maart!








Tags: chris brownvreestvoorzijnlevenhuurtextrabodyguardsraphiphopr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact