Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown voor de rechter,6 April start het proces tegen hem!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.03.2009

Chris Brown aangeklaagd voor mishandeling en bedreiging!

Er komt toch een rechtszaak tegen Chris Brown! Eerder liet een woordvoerder weten dat de datum waarop justitie de eisen tegen Brown bekend zou maken werd verschoven. De politie had meer tijd nodig om met bewijzen tegen de zanger te komen! De Officier van Justitie besloot deze week om de eerdere zittingsdatum van 5 Maart gewoon aan te houden nadat bekend werd dat de politie het onderzoek heeft afgerond.

Gisteren stond Chris Brown dan alsnog voor de rechter en hoorde hij de Officier van Justitie de aanklachten tegen hem bekend maken. De aanklachten bestaan uit twee onderdelen, mishandeling van zijn vriendin Rihanna en ernstige bedreiging. Chris Brown was zelf bij de zitting aanwezig en hoorde de eisen tegen hem zichtbaar gelaten aan.

De 21-jarige Rihanna was donderdag niet in de rechtszaal aanwezig. Zij werd vertegenwoordigd door haar advocaat Donald Etra. Op zijn verzoek verordonneerde de rechter de verdachte niet om tot de volgende zitting uit de buurt te blijven bij Rihanna, zoals gebruikelijk is bij mishandelingzaken. Dit omdat Chris Brown en Rihanna zich hebben verzoend en weer samen zijn. De zangeres bleek niet te kunnen voorkomen dat Justitie toch een zaak tegen haar vriendje maakt.

Chris Brown zal zich laten verdedigen door topadvocaat Marc Grego bekend van het Michael Jackson proces.De advocaat gaf geen commentaar gisteren in de rechtszaal en ook Brown gaf geen reactie.

Het proces tegen Chris Brown begint op 6 April!











Tags: chris brown aangeklaagd6 aprilbeginderechtzaakaangeklaagdmishandelingenbedreiging


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact