Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lange Frans en Baas B uit elkaar! laatste tv optreden bij X-Factor!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.03.2009

Zojuist hebben Lange Frans & Baas B in het radioprogramma van 'Giel Beelen' op 3FM bekend gemaakt te gaan stoppen. Wat ooit begon als twee buurjongens in Diemen Zuid die hun de passie voor muziek deelden en uitgroeide tot Nederlands grootste rap sensatie, komt vanavond tot een einde.

Begin 2004 kwam hun eerste officiële album 'Supervisie' uit. De single 'Moppie' werd die zomer een grote hit en de mannen braken bij het grote publiek door als eind 2004 “Zinloos” op nummer 1 in de hitlijsten komt te staan. De opbrengst van dit protest tegen zinloos geweld ging naar de stichting Kappen nou!

Lange Frans & Baas B bleven hits scoren met o.a. “Het land van…”, “Mee naar Diemen-Zuid” en “Supervisie”. Ze wonnen o.a. een Essent Award, Edison Award, Megaward, twee 3FM Awards en drie TMF Awards.

Vanavond zullen Lange Frans & Baas B hun laatste gezamenlijke TV optreden geven tijdens het RTL 4 programma 'X-Factor'. Tijdens dit programma zullen zij hun hitsingle 'Het land van…' op een speciale manier voordragen. Verder zullen zij begin juli officieel afscheid nemen van elkaar op het podium! Tot die tijd zullen Lange Frans en Baas B nog optredens verzorgen door het land.

Na vandaag zullen zij zich gaan richten op hun solocarrière. Lange Frans blijft elke vrijdag bij Giel Beelen op 3FM “De week in rap en roer” verzorgen en blijft daarnaast presenteren op Veronica, zoals het programma “Fobiac”. Daarnaast zal hij weer de studio in gaan voor zijn eerste soloalbum. Baas B zal zich gaan bezighouden achter de schermen. Na hits te hebben geschreven en geproduceerd voor Lange Frans en Baas B zal Bart zich volledig gaan richten op het schrijven en produceren van muziek voor anderen.

Frans en Bart : “Ik kom uit het land waar 2 vrienden van jongs af aan, een jongensdroom hadden om op nummer 1 te staan. Toen nog een kleine Baas en zelfs een kleine Lange, er is een hoop veranderd, de jongens zijn nu mannen. Maar de Baas is klaar, ik maak een nieuwe start, Ik stap de bühne af en ben gewoon weer Bart”

Frans Frederiks:'Ik zal je missen vriend, om samen de game te runnen. Maar ik ga door en moet m nu alleen runnen'

Dit was het land van Baas B en Lange Frans…








Tags: lange fransbaas buitelkaarafscheidlaatstetvoptredenX-Factorvanavondraphiphopnederhop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact