Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Scott Storch spreekt over hoe hij alles verloor door cocaïne!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.04.2009

Superproducer Scott Storch is terug bij af! De producer werd multimiljonair dankzij zijn productie skillz, en produceerde hits voor bijna alle grote r&b en rap artiesten.
De producer zwom in het geld,en wist van gekkigheid niet meer wat hij moest kopen. De verzameling dure sportauto’s die de producer ooit bezat is nu al legendarisch! We schrijven hier bezat, want aan al dat mooie kwam een abrupt einde toen de drug cocaïne op zijn pad kwam! Zijn opgebouwde koningrijk stortte hierdoor in als een kaartenhuis. Op de foto zie je Scott Storch in betere tijden. De producer poseerde toen nog voor zijn landhuis bij enkele van zijn vele auto’s. Nu heeft ie niets meer,en is de kans erg groot dat hij ook enige tijd achter de tralies zal verdwijnen!

Scott Storsch raakte door zijn cocaïne verslaving letterlijk alles kwijt wat hem lief was! Hij verloor zijn vrouw, raakte zijn enorme landhuis en autoverzameling kwijt, zijn carrière als top producer, en kreeg alsof dit alles nog niet genoeg was ook problemen met de belastingdienst. Door zijn verslaving betaalde hij niet meer z’n rekeningen en de belasting. De belasting lag vervolgens beslag op zijn peperdure landgoed met daarop zijn riante van alle denkbare luxe voorziene crib.

Om toch nog enigszins gezien te kunnen worden leasde hij een peperdure Bentley. Maar al snel kon hij het leasecontract niet meer betalen. Hij gaf de auto niet terug aan de leasemaatschappij maar bleef erin rijden. Toen de leasemaatschappij de auto op het spoor kwam besloot hij de Bentley cadeau te doen aan Lil Kim bij wie hij troost zocht. Momenteel loopt er een rechtzaak tegen hem vanwege de diefstal van deze Bentley.

Na de eerste zittingsdag van de rechtzaak liet Storch zich direct vrijwillig opnemen in een afkickkliniek. Scott Storch heeft eindelijk zelf een reactie gegeven op het feit hoe hij door de drugs aan lager wal is geraakt. Hij vertelde muziekzender MTV het volgende: "I found myself slipping a little bit," he revealed. "I got involved in doing drugs. I had to get myself into recovery. Being in the life that I was living -- very fast-moving, option to do anything you want, go anywhere you wanna go -- it definitely takes a toll on you, and you lose your concept of reality. I had to get it under control. I had to take it back to the begining and back to the Hit Factory, where I made a lot of my hits."

Ook sprak hij over het gevecht tegen de drugs en hoe het nu met hem gaat:"Just taking it day by day," he concluded. "I haven't won the war. It's not like something you can just fix and it's just gone. Addiction is a disease, and I have to constantly battle it.

Scott Storch is niet de enige die alles verloor door de drugs. Eerder kon je hier al lezen dat de ooit populaire rapper en acteur DMX vrijwel hetzelfde heeft doorgemaakt!












Tags: scott storchproducerspreektovercocaineverslavingafkickenverloorallesrechtzaakr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact