Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent niet langer verdacht van brandstichting in eigen huis!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.05.2009

Rapper 50 Cent word niet langer verdacht van brandstichting in zijn eigen huis en poging tot moord op zijn vrouw en zoontje! De politie en verzekeringsmaatschappij die de zaak onderzoeken hebben geen aanwijzingen kunnen vinden dat de rapper iets met verdachte brand die zijn kapitale landhuis volledig verwoeste te maken heeft. Dit nieuws meld de rapper zelf vandaag op zijn persoonlijke website thisis50.com.

Een van zijn kapitale landhuizen in Long Island waarin zijn ex-vrouw woonde met zijn zoontje ging vorig jaar in vlammen op! De brand verspreide zich razendsnel en later werden door de brandweer lege jerrycans naast het huis gevonden. Zijn vrouw en kind konden ternauwernood aan de vuurzee ontsnappen door vanuit een raam op de eerste verdieping naar beneden te springen.

Zijn ex vrouw beschuldigde Curtis direct achter de brand te zitten. Lange tijd werd hij door de politie verdacht van brandstichting en poging tot moord. Het feit dat Curtis Jackson in scheiding verkeerd en al bijna een jaar ruzie loopt te maken met zijn ex over of ze wel of niet het huis zou krijgen maakte de verdenkingen tegen de rapper alleen maar groter!
Zijn ex vrouw wou naast het huis ook nog eens 50 Miljoen Dollar van 50 Cent.

De rapper word niet langer verdacht maar het politie onderzoek gaat nog gewoon door. Voorlopig zijn er geen nieuwe verdachten in beeld.








Tags: 50 centcurtisjacksonnietlangerverdachtvanbrandstichtinglongislandraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact