Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor het concert van Jim Jones in Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.05.2009

Jim Jones komt op maandag 1 juni 2009 voor een exclusief en eenmalig optreden naar Nederland. Jones hoort thuis in het rijtje van grootste en meest invloedrijke rap-artiesten van dit moment, en geeft op 1 Juni een concert in de Amsterdamse Melkweg!

Jim Jones, geboren als Joseph Guillermo Jones II uit een Arubaanse moeder en een Puerto Ricaanse vader, groeide op in Harlem (New York). In 2004 kwam zijn eerste soloalbum op de markt genaamd On My Way to Church. De release van zijn tweede album in 2005, Harlem: Diary of a Summer, viel samen met de benoeming tot A&R Directeur bij Warner Brothers Records. Momenteel ligt zijn nieuwe album Pray IV Reign in de winkel en is hij sinds begin 2009 Vice President van urban bij Koch Records (tegenwoordig E1 Music).

Afgelopen december kwam Jones wederom in het nieuws door een aanvaring met Ne-Yo’s manager Jayvon Smith, tevens een zakenrelatie van Jay-Z, in een Louis Vutton winkel in New York. Tijdens deze confrontatie zouden er over en weer rake klappen zijn uitgedeeld waarbij ook Ne-Yo zelf gewond raakte. Jim Jones werd aangeklaagd maar deze week vrijgesproken!

Niets staat de man dus meer in de weg om op 1 Juni Amsterdam aan te doen voor een superconcert! En het goede nieuws is dat jij kans maakt hier gratis bij aanwezig te kunnen zijn! SMS Jim Jones, en je naam en achternaam en de naam en achternaam van degene waarmee je wil gaan naar 3663! (begin je bericht met reflex)

Locatie: Melkweg, Amsterdam
Adres: Lijnbaansgracht 234
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang show: 21.30 uur
Tickets: € 29,50 (excl. servicekosten)
Te koop via www.ticketservice.nl, Free Record Shops, PICO Records en Melkweg
Viptickets: vip@certified-events.com of via 06-42767856











Tags: winvrijkaartenvoorjimjones1junimelkwegamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact