Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent kan zijn huis van 14,5 miljoen dollar maar niet verkopen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.06.2009

De slechte economie heeft ook in Amerika invloed op de huizenmarkt. Rapper 50 Cent weet daar inmiddels over mee te praten. De rapper heeft een van zijn vele riante optrekjes al jarenlang te koop staan maar vind geen koper!. Nu is het ook niet een optrekje dat iedereen zich kan veroorloven. Het gaat om een enorm huis met onder andere 18 slaapkamers,want je wil natuurlijk wel is een gast kunnen ontvangen. Ander leuk iets van dit huis is de inpandige club/discotheek! 50 Cent is erg gesteld op persoonlijke hygiëne en eist dat ook van zijn gasten. Misschien daarom telt het huis 37 badkamers!

Misschien zijn de 37 badkamers de potentiele koper toch iets te veel van het goede! En is dat de reden waarom hij het niet kwijt kan.
De rapper had daarom een aannemer ingehuurd om dit probleem te verhelpen. Deze had een offerte uitgebracht van 400.000 Dollar maar bracht uiteindelijk meer dan 2.000.000 Dollar in rekening! Eerder kon je hier al lezen dat 50 Cent zich niet laat oplichten, en de aannemer voor de rechter had gesleept!

Daarmee lijken de problemen niet te zijn opgelost. Vanwege de huidige slechte economie had de rapper al 4.000.0000 afedaan van van de vraagprijs. Maar ook de huidige vraagprijs van 14,5 Miljoen Dollar bleek kennelijk nog te veel voor de meeste mensen.

Daarom heeft 50 Cent het huis dat hij ooit voor 5.000.000 Dollar kocht van Mike Tyson maar van de markt gehaald. De rapper lijkt daarmee de hoop te hebben opgegeven het ooit nog te verkopen!








Tags: 50centcribhuisverkopen145miljoendollarraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact