Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Wayne komt niet naar Amsterdam door ruzie met Universal!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.07.2009

Lil Wayne heeft zijn Europese tour uit moeten stellen omdat hij overspannen is. De 26-jarige rapper, die volgende week donderdag in een uitverkochte Heiniken Musichall zou spelen, moet op last van zijn artsen bedrust houden. De rapper zou in Europa nog zeven shows geven, donderdagavond stond een concert in Parijs gepland. De show in Amsterdam was uitverkocht, Mojo is naarstig op zoek naar een vervangende datum. Volgens een verklaring van het management zullen de shows later dit jaar ingehaald worden.

Een anonieme bron heeft ons gemeld wat de werkelijke reden is van het uitstel van zijn Europese tournee. een meningsverschil tussen de rapper en platenmaatschappij Universal blijkt de werkelijke reden te zijn. Lil Wayne zou op de Europse tournee zijn nieuwe rock album 'Rebirth' promoten.

Eerder kon je hier dankzij deze anonieme bron al lezen dat Lil Wayne door Universal op het matje was geroepen. De platenmaatschappij is het niet eens met de nieuwe muzikale koers van Lil Wayne. Er is grote angst dat het rockalbum niet zal aanslaan aangezien de eerste single al was geflopt. Zij hebben Lil Wayne opgedragen om het album een hiphop sound te geven. Ook de nieuwe verbeterde versie werd door Universal afgekeurd waarop de release opnieuw werd uitgesteld. Wat betreft Universal zal het rock album 'Rebirth' er in de huidige vorm nooit gaan komen!

Inmiddels heeft Lil Wayne een eigen sactie opgelegd aan Universal door zijn tournee te cancellen. Zolang zijn nieuwe album Rebirth nog niet in de winkel ligt is er wat hem betreft geen reden om op tournee te gaan. De platenmaatschappij heeft daarop maar in een persbercht naar buiten gebracht dat de rapper ziek is, en op doktersadvies moet thuisblijven. Maar Lil Wayne is kerngezond en trad vorige week nog op tijdens de B.E.T Awards!








Tags: lilwayneweigerdopeuropesetourneetegaanconcertenuitgesteldrebirthalbumraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact