Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Snoop Dogg betaald restaurant rekening met backstage passen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.07.2009

Toen Snoop Dogg onlangs stevig ging tafelen bij een Italiaans restaurant in het Californische plaatsje Eureka, werd dit voor de rapper een wel erg goedkoop avondje! Ook al had hij samen met een goede vriend en zijn bodyguards een rekening van ruim 900 dollar bij elkaar gegeten,toch hoefde de rapper niet te betalen!

De werknemers van Big Louie's Pizzeria, waren namelijk allemaal fan van Snoop. Zij besloten daarom de rapper te vragen of hij zijn rekening niet gewoon in concertkaartjes kon betalen. Dat vond Snoop wel een goed plan! Alleen werden het geen gewone kaartjes! De rapper deelde 12 backstage passen aan het personeel uit. Met deze passen hebben zij toegang bij alle concerten tijdens zijn Amerikaanse tournee.

Vervolgens liet hij een bodyguard naar de auto lopen om daar nog een stapel t-shirts en petjes te pakken. Ook die werden aan het personeel uigedeeld uit, en zo had hij met zeer weinig onkosten zijn buik helemaal rond gegeten. De passen die hij weggaf zijn geldig bij elk optreden van Snoop's tournee door Amerika waar de rapper momenteel mee bezig is, dus de echte fans onder het personeel van Big Louie's kunnen de rapper nu meerdere malen gratis zien! Of misschien stiekum hun backstage pas verkopen!

Dat Snoop dit deed is op zich niet echt opmerkelijk. Eerder kon je hier al lezen dat de doorgaans erg rijke rappers hun inkomen door de kredietcris zagen instorten! Het magazine bracht recent zijn jaarlijkse Cash Kings HipHop lijst uit! Rapper Snoop Dogg maakt daarin een zware val! De rapper is uit de Top 20 verdwenen. Ook 50 Cent zag zijn inkomen dramatisch zaken. Vorig jaar verdiende hij nog ruim 100 miljoen dollar, terwijl dat dit jaar nog slechts 20 miljoen dollar was. Het onderzoek naar het inkomen van de rapper loopt elk jaar van juni tot juni van het volgend jaar!

Snoop Dogg komt op 24 Augustus naar Nederland voor een exclusief concert in Club Watt,Rotterdam! De voorverkoop start zaterdag 18 juli.







Tags: snoopdoggbetaaldrestaurantpizzariametbackstagepassencaliforniaconcertwattrotterdamraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact