Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I's nieuwe single en video Hell Of A Life check hem hier!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.10.2009

Hoewel rapper T.I nog steeds achter de tralies zit blijven er nieuwe singles van hem uitkomen die niet op zijn laatste album 'Paper Trail' staan. En bij deze singles komen ook video’s uit terwijl de rapper in de bak zit en absoluut geen verlof krijgt om een videoclips te schieten. Deze video’s zijn dan ook allemaal geschoten voordat de rapper de gevangenis in ging! T.I’s nieuwe single en videoclip 'Hell Of A Life' is deze week uitgekomen, en ook hier hoort weer een geweldige videoclip bij! De single is vanaf deze week natuurlijk ook te horen op Reflex FM!

Net als in zijn voorgaande single 'Remember Me' met Mary J Blige is het thema in zijn nieuwe videoclip 'Hell of a Life' opnieuw de gevangenis. In de door Erik White geregisseerde videoclip zie je hoe T.I in gevangenis uniform richting zijn cel loopt samen met de bewakers! Vervolgens gaan we door een flashback terug in de tijd, toen hij nog een vrij man was en lekker thuis in zijn eigen bed wakker werd en een relaxte dag tegemoed ging. Toch iets anders dan de 'Hell Of A Life'in de gevangenis!


Voordat de rapper achter de tralies verdween heeft T.I nog een uitgebreid actieplan gemaakt. Bij dit actieplan hoort een aantal nieuwe singles en videoclips die in het jaar dat hij achter de tralies zit stuk voor stuk worden uitgebracht. Op deze manier hoopt hij dat de fans hem niet vergeten en zijn muziek ook eigenlijk niet hoeven te missen.

Check hier de nieuwe clip van T.I- Hell Of A Life









Tags: T.Inieuwesinglevideoclipgemaaktdoorerkwhitehellofalifer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact