Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent zijn nieuwe 'Before I Self Destruct' ligt al in de winkel!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.11.2009

Hoewel veel mensen in de veronderstelling zijn dat het nieuwe album van 50 Cent 'Before I Self Destruct' pas volgende week maandag (23 november) uitkomt kunnen we je melden dat het inmiddels overal al in de winkel ligt! Door een volledige lek van het album op internet besloot Interscope het album vorige week maandag al uit te brengen!

De verkoop in de eerste week was teleurstellend
In de eerste week sales zijn er van het album slechts 150.000 verkocht, wat niet genoeg is om nieuw op nr.1 binnen te komen in de Amerikaanse Billboard Album Chart. Rapper 50 Cent is zwaar ontstemd over deze move van Interscope. Volgens hem is er weinig promotie gegeven aan de nieuwe releasedatum waardoor veel fans niet weten dat het album al in de winkel ligt.

50 zegt dat Interscope hem door deze actie van een Nr.1 binnenkomst heeft afgehouden. Hun hebben in zijn ogen een zware blunder begaan. Dat is ook een van redenen waarom ‘Before I Self Destruct zijn laatste album zal zijn onder Interscope. De rapper zegt geen albums meer onder dit label uit te zullen brengen. Ondertussen hoopt hij dat volgende week wel een hoop fans hun weg naar de cd shops zullen maken om 'Before I Self Desruct' in huis te halen!








Tags: 50centbeforeiselfdestructalbumligtalindewinkelreleasedate16novemberslechteverkoopeersteweekr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact