Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
ENCORE viert carnaval op eigen wijze in Melkweg Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.01.2013

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in februari opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

ENCORE is na minder dan een half jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in het uitgaanscircuit en vervult een belangrijke rol in de Nederlandse hiphop –en R&B scene. In februari schotelt ENCORE opnieuw een selectie top DJ’s uit binnen en buitenland voor. Zo wordt de maand ‘Young, wild & free’ afgetrapt met een exclusieve set van DJ Bonics (USA). Bonics tourt momenteel de hele wereld rond als vaste deejay van hitrapper Wiz Khalifa. Een week later viert ENCORE carnaval op geheel eigen wijze door de Melkweg om te toveren tot Mardi Grass, het Caribisch Carnaval uit New Orleans, compleet met danseressen en brassband. Elke week verrast ENCORE haar bezoekers met een ander thema en top-DJ’s als Irwan, FS Green en Waxfiend.

Over ENCORE

Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE. Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

Encore is Powered by Reflex FM




Meer over Encore:
19/12/2012 Win vrijkaarten voor Encore New Years Eve Melkweg A'dam







Tags: encoreviertcarnavalopeigewijzemelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact