Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Politie zoekt met man en macht naar ex platenbaas Suge Knight  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.02.2013

Ex Death-Row platenbaas Suge Knight heeft weer eens problemen met justitie. De Amerikaanse politie is op zoek naar Suge Knight. Tegen platenbaas en oprichter van platenlabel Deathrow Records zijn twee arrestatiebevelen uitgevaardigd.

Knight had donderdag voor de rechter moeten verschijnen in verband met twee zaken, onder meer wegens rijden met een ongeldig rijbewijs.
De 47-jarige platenbaas was echter nergens te bekennen

De rechter heeft daarom nu twee arrestatiebevelen uitgevaardigd, waarbij agenten Knight meteen mogen arresteren op het moment dat ze hem ergens zien.

Suge Knight is de meest gevreesde man in de muziek industrie. Suge lost de meeste zaken op met geweld, zo zei de rapper Vanilla Ice zijn muziek carriere vaarwel en stopte definitief met muziek maken nadat Suge Knight hem aan zijn voeten vastpakte, en uit het raam van een hotel kamer hing. Van dit incident durfde de rapper geen aangifte te doen en werd Knight nooit veroordeeld.

De voormalig platenbaas van Death Row records heeft wel ooit jarenlang vastgezeten nadat hij twee aankomende rappers bijna doodsloeg met een honkbalknuppel! Reden hiervoor was dat een van de rappers de telefoon van Suge Knight zonder zijn toestemming had gebruikt nadat Suge zijn kantoor even had verlaten. Toen hij terug kwam en zag dat de rapper zijn telefoon gebruikte onstak hij in woede en sloeg op de rappers in met een honkbalknuppel! Een van de rappers raakte hierbij invalide. Suge Knight zat jarenlang vast voor dit incident. De Deathrow platenbaas heeft nog veel meer op zijn kerfstok! Zijn strafdossier heeft de dikte van een telefoonboek.

Knight is ook de man die in aanwezigheid was van rapper 2Pac toen deze werd doodgeschoten bij een drive by shooting. Knight zat bij 2Pac in de auto toen de rapper door kogels werd geraakt. Ook Knight raakte zwaargewond. 2Pac overleed later in het ziekenhuis, en Knight wist ternauwernood te overleven. Aanleiding voor de drive by shooting was een knokpartij van Suge Knight, en 2Pac met enkele aanwezigen op de tribune tijdens een bokswedstrijd van Mike Tyson. De daders zijn nooit gepakt. Wel zijn er beelden vrijgegeven door de politie van de knokpartij op de tribune. Maar dit heeft niet tot aanhoudingen geleid.




Meer over Suge Knight:
17/02/2011 Suge Knight opgepakt met verlopen rijbewijs
26/03/2009 Suge Knight liet handlangers wraak nemen op Akon!
17/02/2009 Suge Knight kreeg klappen op feestje van Akon!







Tags: politiezoektsugeknightarrestatiebevelen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact