Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Vernieuwde Reflex FM scoort met nieuwe hiphop en r&b  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.07.2013

Zoals je ongetwijfeld heb gemerkt zit Reflex FM in een nieuw jasje. Het radiostation heeft een gloednieuw format waarbij de nadruk ligt op nieuwe hiphop en r&b. Vanaf nu richt Reflex FM zich op een internationaal luisterpubliek, wat betekent dat er in het format nauwelijks tot geen Nederhop te horen is. Wel is er ruimte voor Engelstalige r&b en hiphop van eigen bodem, maar de main focus ligt op de nieuwste r&b en hiphop hits en tips uit de States en de U.K.

Ook de geluidskwaliteit is aanzienlijk verbeterd, wanneer je online luistert via de webplayer of met je smartphone zal je direct het 'volle' geluid opvallen met de lekkere diepe bassen.

Laat weten wat je van het nieuwe format en nieuwe sound vind, en zoek ons even op Twitter op Facebook, om een Tweet of Facebook post te posten, bijv. @reflexfm via Twitter. En deel Reflex FM ook met je Facebook vrienden. SMSen kan ook, doe dat door Reflex spatie je bericht te smsen naar 7733

Op de website van Reflex FM vind je tevens al het laatste r&b en hiphopnieuws, met 5x per dag verse updates, en lees je alles over je favoriete artiesten. Ook kun je kaarten winnen voor dope r&b en hiphop concerten festivals, zoals deze week bijvoorbeeld voor Appelsap Fresh Music Festival en voor het concert van r&b legende Keith Sweat!

Wil je deel uitmaken van de Reflex FM Hiphop Music Movement en het team komen versterken, en actief meewerken aan website, of misschien wel je eigen radio show? En ben je tussen de 16-34 jaar, mail dan jimmy@reflexfm.nl of SMS 06-16412544 Ook zijn we op zoek naar mensen voor ons nieuwe Facebook/Twitter promoteam. Ben jij een actieve Facebooker of koning of koningin van de Tweets, join us!



Meer over Reflex FM:
20/05/2013 Momenteel is de stream niet beschikbaar vanwege server werkzaamheden







Tags: vernieuwdereflexfmscoortmetnieuwehiphopenr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact