Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Beenie Man 22 november Club Fue, Drachten  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.11.2013

De nieuwe Urban party Billuhkoek viert zijn eerste editie met een concert van de internationale superster Beenie Man! Tijdens de eerste editie in Club Fue in Drachten op 22 november, geeft Beenie Man een concert waarbij
iedereen wel mee moet grinden en winen.

De koning van de dancehall met hits zoals Who am I, en Dancehall Queen zal tijdens Billuhkoek Club Fue op zijn kop zetten.
Dj's Waxfiend, MBA en Drivah zullen het feest tot in de late uurtjes
voortzetten.

De Jamaicaanse Anthony Moses Davis (40) nu bekend als Beenie was er vroeg bij. Op 8 jarige leeftijd won hij een talentenjacht en nam hij als DJ zijn eerste singel Too fancy op. Ondanks zijn succes besloot de jonge muzikant te stoppen met zijn carriere. School afmaken en de wereld zien was nu zijn belangrijkste prioriteit.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Muziek blijft zijn grootste passie en in de jaren negentig is hij terug op de scene.
Sindsdien heeft Beenie Man samenwerkingen met onder andere Janet Jackson, Lil Kim en een Grammy op zijn naam staan. Geen party is compleet zonder één van zijn aanstekelijke danchall nummers.

Daarom is Billuhkoek the place to be voor performers zoals Beenie Man. Een party waarbij feestgangers getrakteerd worden op een concert van internationale artiesten.

Beenie Man
date: vrijdag 22 november
place: Club Feu, Drachten
showttime:01.00

Win gastenlijstplaatsen: Mail Beenie Man, je naam en achternaam,plus telefoonnummer, en naam en achternaam van met wie je wil gaan naar redactie@reflexfm.nl om kans te maken op gastenlijstplekken




Meer over Beenie Man:
15/04/2013 Sean Paul en Beenie man droppen video voor Greatest Gallis
13/08/2012 Win vrijkaarten voor Beenie Man 16 augustus Paradiso A'dam







Tags: winvrijkaartenvoorbeenieman22novemberclubfuedrachten


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact