Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Eric Benet en Brian McKnight 30 januari Melkweg A'dam  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.11.2013

Na de optredens van Keith Sweat en Joe eerder dit jaar, is de Melkweg op donderdag 30 januari opnieuw het podium voor enkele R&B oldskool veteranen. Niemand minder dan Brian McKnight en Eric Benet zullen die avond het publiek doen weg zwijmelen. De kaartverkoop voor dit concert van de twee R&B-grootmeesters is vandaag (zaterdag 30 november)van start gegaan. Het goede nieuws is dat jij bij Reflex FM en Urban Top 100 natuurlijk weer kans maakt op vrijkaarten!

Old school, R&B zanger Brian McKnight heeft inmiddels 13 albums op zijn naam staan, waarvan meer dan de helft met goud en platina zijn onderscheiden. In 1992 maakte McKnight zijn debuut met het album 'Brian McKnight', waarop zijn eerste hit 'One Last Cry' scoorde. Inmiddels is hij 16 keer genomineerd geweest voor een Grammy Award, heeft hij zowel de Soul Train, Image en American Music Awards gewonnen en heeft hij met albums als 'Back at One' en 'Anytime' wereldwijd de harten van R&B liefhebbers voor zich weten te winnen. Succes boekte hij onder andere met hitsingles als 'Back At One', 'All Night Long' feat. Nelly en het duet 'Love Is' met Vanessa; laatstgenoemde steeg door naar nummer 3 van de Amerikaanse Billboard 100. Ook presenteerde hij een radioshow, stond hij in Broadway op de planken en had zijn eigen late night talkshow 'The Brian McKnight Show'.

De Amerikaanse R&B en neosoulzanger Eric Benet, die bekend staan om zijn 70's soul groove gemixt met funk en hiphop, bracht in 1996 zijn solodebuut 'True To Myself' uit. Hoewel goed ontvangen, kwam zijn echte succes pas in 1999 met het album 'A Day in The Life'. De daarvan afkomstige single 'Spend My Live With You' feat. Tamia behaalde de nummer 1 positie in de R&B chart, werd onderscheiden met de gouden status en werd genomineerd voor een Grammy. Ook het nummer 'Georgy Porgy' feat. Faith Evens was uiterst succesvol. Mede dankzij deze singles won Benet met het album de Soul Train Music Award. Benets zesde en meest recente album 'The One' kwam vorig jaar juni uit op zijn eigen label ‘Jordan House Records’, dat hij in samenwerking met EMI heeft opgericht. De release van de plaat markeerde de positieve omslag in het leven van de ex-man van actrice Halle Berry en gaat over de vele nieuwe starten die hij heeft moeten maken op prive en carrieregebied.


BRIAN MCKNIGHT & ERIC BENÉT
Donderdag 30 januari, Melkweg Amsterdam (The Max)
aanvang: 20.00 uur
tickets 29 euro + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Win vrijkaarten! mail om kans te maken: MCKNIGHT en Benet, je naam en achternaam plus telefoonummer, en naam en achternaam met wie je wil gaan naar redactie@reflexfm.nl

Tags: winvrijkaartenvoorericbenetenbrianmcknight30januarimelkwegamsterdamr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact