Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor Capone N Noreaga live in De Melkweg A’dam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.12.2008

Bij Reflex FM maak je kans op kaarten voor de gaafste feesten,events en concerten!
Misschien was jij wel een van de velen die we recent blij mochten maken met 2 vrijkaarten voor het superconcert van Kanye West in Ahoy! Het blijft vrijkaarten regenen bij Reflex FM!
Nu maak je kans op vrijkaarten voor Capone N Noreage,rap legendes van de eerste orde en true leaders of The Old Skool! Op 30 Januari 2009 staan ze in de Melkweg in Amsterdam.
Jij kan met een vriend of vriendin op onze kosten naar het superconcert van deze Hiphop legendes en compleet los gaan.

Geen idee wie Capone N Noreaga Zijn? We frissen je geheugen nog even op.
Capone (Kiam Holley) and Noreaga N.O.R.E (Victor Santiago) werden bekend met hun debuut CD ‘The War Report’. De cd werd door vriend en vijand lovend ontvangen en hierdoor bemachtigde CNN een plek binnen de hardcore hiphop scene.

Vorige maand kwam hun langverwachte derde album ‘Channel 10’uit. Op de cd zijn naast CNN ook Mobb Deep, Tha Dogg Pound, Clipse en Fat Joe te horen. O.a. DJ Premier, Havoc & The Alchemist zorgen voor die dikke beats!

Kaarten kosten 22 euro in de voorverkoop, en zijn verkrijgbaar bij alle bekende voorverkoopadressen. Zorg dat je aanwezig bent want dit mag je niet missen! En heb je geen geld?Geen probleem want bij Reflex FM maak je kans op vrijkaarten voor dit dope concert! Het enige wat je moet doen is een simpel SMSje te sturen! SMS de volgende tekst: Reflex CNN naam,leeftijd,woonplaats naar 3663 en misschien ben jij er gratis bij samen met een vriend of vriendin!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact