Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy neemt New York over voor grootste nieuwjaarsviering ter wereld!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


31.12.2008

Diddy neemt op gepaste wijze afscheid van 2008 en begroet het nieuwe jaar op spectaculaire wijze!. De rapper heeft van de burgemeester van New York toestemming gekregen om de grote sponsor te zijn van de bekende nieuwjaarviering op Times Square,New York!
Al jaren verzamelen duizenden Amerikanen zich op Times Square voor de grootste nieuwjaarsviering ter wereld!

Rapper Diddy knalt het nieuwe jaar in met optredens van oa. Lil Wayne en T.I op Times Square New York. Het event word uitgezonden op veel Amerikaanse tv-stations!

Het event word gesponsord door Diddy’s eigen Vodca merk Ciroc! Volgens de rapper is Vodca een betere drank dan champagne om het nieuwe jaar mee in te luiden! De russen drinken het om warm te blijven en de temperatuur zal op Times Square ook niet al te hoog zijn. Een drank als Vodca is dus erg hard nodig aldus Diddy!

Overigens heeft Diddy ook nagedacht over het feit hoe alle dronken burgers van New-York naar huis moeten komen. De rapper bezit zelf een taxi en limousine service en heeft een deal gesloten met nog enkele grote taxi bedrijven. Gratis taxi ritjes voor iedereen in New York!
En alsof dit alles nog niet genoeg is geeft hij ook nog eens 1 Miljoen Dollar aan het goede doel! Wil Diddy soms de nieuwe burgemeester van New-York worden?








Tags: diddynewyearnieuwjaar2008/2009oud en nieuwtimes squaregrootstenieuwjaarsvieringterwereld


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact