Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Suge Knight geeft Lydia Harris nog geen cent van haar 107 Miljoen Dollar!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.01.2009

Suge Knight is uitermate tevreden met de uiteindelijke afloop van de veiling van al zijn bezittingen van voormalig platenmaatschappij Death Row! De originele mastertapes en muziekrechten van songs van o.a. Snoop Dogg, 2Pac en Dr Dre werden recent voor slechts 18 Miljoen Dollar verkocht aan een Canadees muziekbedrijf. Dit is slechts een fractie van de werkelijke waarde! Grote platenmaatschappijen durften vanwege de uitermate gewelddadige reputatie van voormalig Deathrow directeur Suge Knight niet te bieden op de zeer waardevolle muziek rechten van de songs!

De curator heeft het vermoeden dat Suge Knight eerdere mogelijke kopers met de dood heeft bedreigd nadat op de eerste veiling helemaal geen kopers waren afgekomen. De curator sluit niet dat Suge Knight met de uiteindelijke koper van alle Death Row bezittingen onder een hoedje speelt.

De failliete Suge Knight wuift alle beschuldigingen van de hand. Voor het eerst sinds de veiling heeft de voormalig platenbaas met de pers over deze kwestie gesproken.
Het belangrijkste wat Suge Knight de pers te melden had was dat hij zeer content was met het feit dat zijn bezittingen zo weinig hebben opgebracht. “Alle schuldeisers zullen het hier hiermee moeten doen want ik heb niets meer” vertelde de voormalig platen baas!

Een speciale boodschap had hij aan Lydia Harris mede oprichtster van Death Row! “You can can forget your 107 Million Dollar bitch, you even can get a Dollar from me”. Hiermee doelde “Suge Knight” op een gerechtelijke uitspraak waarin hij werd veroordeeld tot het betalen van 107 Miljoen Dollar aan Death Row mede oprichtster Lydia Harris. Suge Knight en Lydia Harris hebben het platenlabel Death Row samen opgericht met drugsgeld. Kort na de start heef Suge Knight haar eruit gewerkt door haar en haar familie meerdere malen met de dood te bedreigen. Lydia Harris was zo bang voor Knight dat ze pas vele jaren later aangifte durfte te doen toen ze vernam dat Death Row mogelijk failliet dreigde te gaan. Dit was haar laatste kans om alsnog haar geld te krijgen. En deze kans lijkt nu door de lage opbrengst ook verkeken.

Lydia Harris gaf vandaag een reactie aan muziekblad “Billboard”op de boodschap van Knight en vertelde: ”This was all a scam from the beginning, i knew it from the start”. Suge Knight komt opnieuw als winnaar uit de strijd. Lydia Harris vertelde van te voren al te weten nooit van Suge Knight te kunnen winnen. Dat kan niemand volgens haar!








Tags: suge knightdeathrow107milliondollarlydia harrisraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact