Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor Lloyd op 8 Februari in de Melkweg Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.01.2009

De r&b zanger Lloyd die recent een hit scoorde met Girls Around The World feat.Lil Wayne komt naar Nederland! De man die recent zijn nieuwe album Lessons In Love heeft uitbracht is op wereld tournee en deed pas Senegal,Afrika aan.
Op 8 Februari doet de man Nederland aan en geeft dan een eenmalig concert in de Melkweg,Amsterdam! De kaartverkoop is inmiddels begonnen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkooppunten!

Lloyd heeft net z'n tweede single Year Of The Lover gedropt! Dit nummer hoor je op Reflex FM al veel voorbij komen. Op de remix van deze dope track krijgt hij hulp van niemand minder dan Plies en Rock City.

De nu 23 jarige Lloyd werd op 14 jarige leeftijd ontdekt door producer “Joyce Irby” en maakte zijn eerste moves in de boyband N-Toon. Alle twee de singles flopten waarna hij op zoek ging naar een solodeal en deze vond bij MCA records. Door een overname van MCA werden de meeste artiesten op straat gezet waaronder Lloyd.

De doorbrak kwam vele jaren later toen hij een platendeal tekende bij Murder Inc. Waar hij met z’n eerste single “Southside” feat Ashanti een wereldwijde doorbraak maakte.
Inmiddels is Lloyd een grote naam in de r&b scene en heeft hij net zijn nieuwe album “Lessons In Love” uitgebracht! De tweede single “Year Of The Lover” is inmiddels al een redelijke hit aan het worden in de “Urban Top 100” van Reflex FM!

Bij Reflex FM maak je kans op vrijkaarten voor dit dope concert! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een SMS te sturen! SMS Reflex spatie, je naam en achternaam en naam en achternaam van degene waarmee je wil gaan en ook jullie leeftijden naar 3663!
En misschien zijn jullie er dan gratis bij!








Tags: win kaartenlloyd8februarimelkwegamsterdamconcertr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact