Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
De Jeugd van Tegenwoordig dreigt opnieuw in de prijzen te vallen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


23.02.2009

Aan het succes lijkt geen einde te komen! De Jeugd van Tegenwoordig die met hun nieuwe single 'Buma In Me Zak' opnieuw een hit te pakken hebben dreigen opnieuw in de prijzen te vallen!

De nominaties voor de Edison Pop, de oudste muziekprijs van Nederland, zijn bekend. De Jeugd van Tegenwoordig is genomineerd voor drie Edisons: Beste Groep, Beste Album met De Machine en Beste Song met Hollereer. De Edison Pop Awards 2009 worden op 22 maart uitgereikt in het Rotterdamse Beurs-World Trade Center. In de stad vindt tegelijkertijd voor het eerst het publieksevenement 'het Edison Pop Festival' plaats. Naast de Edisons die de vakjury toekent krijgt het Nederlandse publiek de kans om te bepalen welke artiest of groep er met de Edison naar huis gaat voor het beste album of de beste song. Er kan nu gestemd worden op www.edisonpop.nl/nl/publieksprijs

Met Hollereer, de eerste single van het tweede album De Machine, bewees De Jeugd van Tegenwoordig vorig jaar relevanter dan ooit te zijn. De Machine won de 3VOOR12 Award 2008 voor het beste Nederlandse album. Niet alleen critici vonden de plaat sterk, het album stond vanaf de release van de cd op 25 april maar liefst 26 weken non-stop in de Album Top 100. Op Lowlands gaven Vieze Fur, P. Fabergé en Willie Wartaal samen met hun muzikale weldoener Bas Bron een spetterende show weg! De Jeugd speelde hierna de grote Nederlandse poppodia plat tijdens een uitverkochte landelijke tour. De nieuwste videoclip, BUMA In Me Zak, is bovendien weer een juweeltje waarmee De Jeugd zich weer eens de geschiedenisboeken inwurmt. Wat heeft een geniale groep als De Jeugd dan nog meer nodig? Een Edison Popprijs natuurlijk!








Tags: de jeug van tegenwoordigbuma in me zaktopnotchedison popprijsedison


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact