Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Yellow Claw Invitation ft.Yade Lauren hele week Reflex Sensation  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.07.2016

Yellow Claw heeft weer een hit te pakken met de single Invitation. Het DJ duo bestaande uit Jim Aasgier en Nizzle laten het door hun nieuwe ondekte talent Yade Lauren het refrein zingen. De single is deze hele week te horen op Reflex FM als Reflex Sensation.

Yellow Claw heeft al ruim 185 miljoen streams (Spotify en YouTube) en top 10 noteringen in 9 landen alleen al voor de singles 'Shotgun' en 'Till it Hurts' zetten Yellow Claw op de kaart in de internationale musicscene. In 2015 bracht de DJ formatie hun eerste Engelstalige album 'Blood For Mercy' uit dat op 1 binnenkwam in de U.S. Billboard chart (Dance Electronic Albums).

Yade Lauren
Ontelbare slaapkamerartiesten dromen ervan om online ontdekt te worden. Voor Yade Lauren was er slechts een eenvoudige mobiele telefoonopname nodig om een samenwerking met Yellow Claw te bewerkstelligen. Vrijwel direct nadat Yade's zus de video van de toen 16 jarige op Facebook had geplaatst, ging deze viral.

Gebrek aan ervaring weerhield de jonge zangeres er niet van om een bijdrage te leveren aan de nieuwe single 'Invitation' van Yellow Claw.

Yade's talent is onmiskenbaar en het is bewonderingswaardig dat haar enige muzikale ervaring tot voor kort niet verder reikte dan het zichzelf piano en gitaar leren spelen. Yade Lauren werkt momenteel ook aan haar solodebuut.


Bekijk hier de video van Invitation:










Tags: yellowclawinvitationftyadelaurenreflexsensationschijfr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact