Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Luisteren
 
 
 
Reflex FM is op steeds meer manieren te beluisteren. Ether en kabel, eat your heart out, want de mobiele radio gaat je nakken!

Live stream
Reflex FM is natuurlijk via Internet te beluisteren achter je computer. Daar sluit je je computerspeakers aan of je hifi-stereotoren. Dan kun je in de huiskamer ook naar je favoriete urbanzender luisteren. Maar op school of op je werk kun je ook luisteren naar Reflex FM. De meeste livestreams op internet zijn niet te beluisteren op school of op je werk, omdat dat meestal beveiligd is door systeembeheerders. Reflex FM zendt op internet op een bepaalde manier uit, waardoor dit wel mogelijk is. Probeer het maar eens!


Mobiel luisteren
 
Zit je in de trein, en heb je dus niet de beschikking over een computer met internetaansluiting, maar heb je wel een telefoon met een redelijk internetabonnement, dan kun je mobiel naar Reflex FM luisteren via gprs of 3G!

» Nokia Internet Radio
Selecteer op deze website je mobiele telefoon en download de applicatie. Maak verbinding met het internet op je telefoon en scroll naar 'Hiphop'. Daarna klik je op 'Reflex FM Urban Radio' en je luistert overal waar je wilt naar Reflex FM! website ». Voor Reflex FM zijn twee streams beschikbaar: 56kbps en 128kbps. De applicatie pakt automatisch de goede stream voor jouw verbinding!

» vRadio.org
Virtual Radio heeft Reflex FM inmiddels ook opgenomen in de 'Hip Hop, Rap & Urban' categorie. website »

» Moodio.FM
Ook Moodio.FM heeft Reflex FM inmiddels opgenomen in de stationlijst. website »

Werken deze methodes allemaal niet, dan kun je het proberen via onze eigen mobiele portal: m.reflexfm.nl, waar je ook heel snel het laatste musicnews op kunt checken met je mobiele telefoon!


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact