Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Concert Reviews  
 
Lil Wayne - dinsdag 06 oktober 2009 - Heineken Music Hall, Amsterdam  


Dinsdag 6 oktober was het dan eindelijk zover! Lil Wayne gaf zijn concert in de Heineken Music Hall, die in eerste instantie gepland was in Juni, maar onverwachts niet door kon gaan.

Lil Wayne verpletterde de zaal al gelijk met zijn opkomst met zijn eerste nummer. In het voorprogramma stond aanvankelijk eerst Darryl, maar eenmaal daar aangekomen, was het een verrassing dat Kempi de show opende met zijn laatste tracks!

Wayne bracht ook liedjes naar voren van onder meer Jay-Z, Beyonce en Tupac! Zo liet hij aan het publiek zien waar hij zijn respect voor betoog en welke invloeden er mee werden genomen in zijn eigen muziek.

Niet te vergeten was het gast en debuut optreden van Shanell! Een nieuw getalenteerde jongedame, die onlangs getekend heeft voor een platencontract bij Young Money!

Met zijn tweeën rockten Lil Wayne en Shanell op het podium met het nummer 'Prom Queen', waar Shanell overigens aan mee geschreven heeft, en werd het publiek hysterisch!

Lil Wayne sloot zijn indrukwekkende performance af met een Tribute aan de King of Pop, Michael Jackson! Juist nu de hype rondom MJ voorbij is,
wilde Lil Wayne zijn nagedachtenis toch nog weer even op de kaart zetten.

Voor gesigneerde flyers van rijzende ster Shanell, luister je naar ReflexFM, en wie weet scoor jij een van de eerst gesigneerde flyers die Shanell in Nederland heeft gezet!

Voor nieuwe reviews hou je Reflex FM natuurlijk in de gaten. De eerst opkomende review zal van het optreden van Sizzla zijn in WATT-Rotterdam.

Door SaroshiniCopyright © 2022 Reflex FM - All Rights Reserved - Contact: redactie@reflexfm.nl


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact