Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Concert Reviews  
 
Kanye West - donderdag 28 maart 2013 - HMH Amsterdam  


Kanye West stond 28 maart op het podium van een half lege HMH in Amsterdam. De fans hadden door de hoge entree prijs van 77 euro massaal laten afweten.

De show die hij gaf was wel een spektakel. Alleen of het spektakel ook 77 euro waard was dat blijft de grote vraag.
Een geheel in het wit geklede Kanye West verschijnt als een krijger op het podium, aan beide zijdes geflankeerd door eveneens in het wit geklede muzikanten. Ze staan echter verdekt opgesteld en hun rol blijft tijdens deze show zeer beperkt. West is de ster en
Iedere beweging van de rapper wordt vastgelegd door tientallen telefoontjes, al richt West zich in de eerste helft van dit concert amper direct tot zijn fans. West heeft er dan ook niet veel voor nodig om de meute voor het podium te laten dansen en te laten springen op nummers als Power, Say You Will en Flashing Lights.

Kanye West liet het zelfs sneeuwen in de HMH en danste op een podium dat een gletsjer moet voorstellen en later in de show verandert de gehele bühne in een enorme geiser.

Bij de laatste nummer doet Kanye een glittermasker op zijn hoofd. Muzikaal gezien compenseert hij dat met dampende uitvoeringen van Clique, I Don't Like en een eigen versie van de Rihanna-hit Diamonds. En dan mochten de bezoekers die 77 euro neertelden weer met onvoldaan gevoel naar huis. Want stiekum had iedereen hier toch wel meer van verwacht.Copyright © 2022 Reflex FM - All Rights Reserved - Contact: redactie@reflexfm.nl


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact