Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Flo-Rida dropt nieuwe single 'You Can Be My Shone'  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.02.2009

Eerder melde we je hier al dat Fo-Rida met zijn hitsingle 'Right Round' rapper Eminem van de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Chart zou stoten. Dit is inmiddels ook een feit want Eminem moest de eerste plaats inderdaad afstaan aan Flo-Rida en zakte na de nummer drie positie! Eminem kon met'Crack A Bottle' slechts een weekje genieten van zijn nummer 1 hit.

Flo-Rida brak in 2007 door met zijn single 'Low'Dit nummer stond maar liefst tien weken lang op de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Top 100! De populariteit van Flo-Rida is in Amerika sindsdien naar ongekende hoogte gestegen.

Met de eerste single Right Round afkomstig van zijn nieuwe album R.O.O.T.S lijkt hij het eerder succes te gaan herhalen! De afkorting van de titel staat voor Routes Of Overcoming The Struggle. Het is de opvolger van zijn succesvolle debuutalbum Mail On Sunday.
Het nieuwe album R.O.O.T.S ligt 7 April in de winkel en komt uit op Atlantic Records.

Op 28 Februari komt zijn nieuwe tweede single “You Can Be My Shone uit waarop hij hulp krijgt van r&b zanger Pleasure P. De single is geproduceerd door super producer Jim Jonsin.
Bij de single hoort ook een dope video die op 28 Februari in première gaat!
Flo-Rida “You Can’t Be My Shone beleefd vandaag zijn radio premiere op Reflex FM, en is vanaf vandaag al bij ons te horen en aan te vragen. SMS Reflex You Can’t Be My Shone naar 3663 dan hoor je hem snel voorbijkomen!








Tags: flo-ridaright roundyoucanbe myshoner.o.o.t.salbumraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact