Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Justitie heeft 'nog' geen zaak tegen Chris Brown!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.03.2009

Woordvoerder 'Jane Robinson' van het openbaar Ministerie in Los Angeles heeft vandaag laten weten dat de rechtszaak tegen Chris Brown word uitgesteld. De zaak die gepland stond voor 5 Maart is op verzoek van de openbare aanklager uitgesteld, omdat de Politie van Los Angeles meer tijd nodig heeft met bewijsmateriaal te komen. Eerder melde we je hier al dat Rihanna Chris Brown heeft vergeven en dat ze weer samen zijn. De zangeres schijnt het politieonderzoek nu bewust tegen te werken om Chris Brown vrij te pleiten.

Woordvoerder “Jane Robinson” liet weten dat het 'slachtoffer' Rihanna. Geen enkele invloed kan uitoefenen op of de zaak wel of niet voor de rechter zal komen. De beslissing of Chris Brown voor de rechter moet komen is aan de openbare aanklager. Als er genoeg bewijslast is verzameld tegen de zanger zal hij gewoon moeten voorkomen.

De advocaat van Chris Brown “Mark Gregos” heeft laten weten dat wanneer justitie er toch een zaak van zal maken Chris Brown zal pleiten onschuldig te zijn. De zanger is het eerst door Rihanna aangevallen. De wat ongelukkig aangekomen klap die hij haar gaf was puur uit zelfverdediging. De advocaat gaat er overigens vanuit dat justitie er geen zaak van zal maken.

Rihanna en Chris zijn ondergedoken voor de media en schijnen zich volgens diverse Amerikaanse kranten schuil te houden in een van huizen van Sean “Diddy Combs” in Miami.
Paparazzi wisten daar al zanger Chris Brown op de foto te zetten terwijl hij zich vermaakte met een van Diddy’s Jetscooters! Rihanna wist men daar nog niet op de foto te zetten.








Tags: justitieheeftnoggeenzaaktegechrisbrownjanerobinsonspokeswomancourtLArihannacase


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact