Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Sherrif Joe Arpaio zet DMX op water en brood!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.03.2009

De beruchte Sheriff Joe Arpaio heeft rapper DMX op een 'dieet'van water en brood gezet.
Wel kreeg de rapper van hem toch de V.I.P Treatment waar DMX eerder om had gevraagd maar waar Arpaio eerst niets van moest weten. DMX had zich bij Arpaio beklaagd over het feit dat hij als bekende Amerikaan 'gemengd' word met de gewone gevangenen. De rapper is al meerdere keren door mede gedetineerde bedreigd en eiste daarom afzonderlijk gelucht te worden.

Sheriff Arpaio zal DMX vanaf vandaag dan toch zijn speciale “V.I.P “ behandeling geven door hem aftezonderen van zijn mede gedetineerden. DMX zit inmiddels in de isoleercel op een dieet van water en brood! Dit is volgens Arpaio zijn straf nadat DMX eerder een dienblad met eten naar een bewaker zijn hoofd had gegooid! De bewaker heeft van dit feit aangifte gedaan. Hierdoor kan DMX maximaal 9 jaar extra gevangenisstraf krijgen bovenop de 90 dagen die hij moet uitzitten vanwege dierenmishandeling.
DMX zegt zelf volkomen onschuldig te zijn. De rapper beweerd dat beruchte Sheriff Joe Arpaio hem erin probeert te luizen. Hij denkt dat de sheriff hem als bekende zwarte Amerikaan als voorbeeld wil stellen. De rapper zegt dat Arpaio zijn leven in de gevangenis tot een ware hel wil maken.

Sherrif Joe Arpaio heeft een opmerkelijke reputatie! De man regeert de staat Arizona met ijzeren hand. In Arizona heeft men de zwaarste en hoogste gevangenisstraffen van Amerika.
Bovendien stelt Arpaio alles in het werk om het verblijf in de gevangenis voor de gevangenen zo onaangenaam mogelijk te maken. Joe Arpaio’s paradepaardje is “Tent City” een gevangenis in de woestijn van Arizona. Hier heeft hij gevangenen opgesloten in tenten waar s’middags de temperaturen op kunnen loper tot meer dan veertig graden! Ook heeft hij veel sadistische dingen bedacht om de gevangenen te vernederen. Deze moeten bijvoorbeeld hun eigen elektriciteit opwekken door te fietsen op hometrainers!

DMX zit niet in het beruchte “Tent City” maar Arpaio geeft zelf toe dat het in zijn andere gevangenis ook niet bepaald een 5 steren hotel is! De gevangenen krijgen hier voedsel voorgeschoteld waarvan de houdbaarheid datum is verstreken, en brood van de vorige dag.
Volgens Arpaio bespaard hij met deze maatregel de Amerikaanse belastingbetaler duizenden Dollars per jaar per gevangene. Meest bizar is de verplichte gevangenisoutfit. Alle gevangenen moeten verplicht roze ondergoed dragen! Dit is om te vernederen en hun mannelijkheid te ontnemen. Ook DMX moet dit roze ondergoed in de gevangenis dragen!








Tags: dmxsherrifjoearpaioarizonawaterenbroodstrengstegevangenisraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact