Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Michael Jackson gaf krankzinnige persconferentie!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.03.2009

Fans en pers verbijsterd na krankzinnige persconferentie!

Wacko Jacko gaf vandaag een persconferentie omdat hij de wereld groot nieuws te vertellen had! Om 17.00 Nederlandse tijd zou Jacko een persconferentie geven in het 02 stadion in Londen waar duizenden fans en mensen van de pers zich hadden verzameld!
De King Of Pop liet echter lang op zich wachten. Ondertussen werden op videoschermen beelden getoond van eerdere concerten van The King Of Pop

Ruim anderhalf uur te laat kwam Michael Jackson dan eindelijk het podium op. De superster stond vervolgens enkele minuten vreemd om zich heen te kijken. Daarna sprak hij de woorden “This Is It” om vervolgens weer om zich heen te gaan kijken. Vervolgens mompelde hij “I Love you from the bottom of my heart”. Om daarna binnensmonds hier nog aan toe te voegen,”This is it 10 concerts thats final” zijn hand op te steken naar het publiek en het podium te verlaten! Michael Jackson liet zijn fans en de toegestroomde pers in verbijstering achter.

Gelukkig gaf een woordvoerder van Jacko ter verduidelijking van Jacko zijn krankzinnige persconferentie nog wel even door dat Michael Jackson zijn 10 laatste concerten in Londen zal geven. Deze concertreeks heet “This Is It” en begint in Juni. De voorverkoop start op 11 Maart. Het is maar te hopen dat er na deze bizare persconferentie nog fans bereid zullen zijn om een van de concerten te gaan bezoeken!








Tags: michael jacksonbizarepersconferentiefansenpersverbijsterd


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact