Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna en Chris bezegelen hervonden liefde met liefdesduet!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.03.2009

Chris Brown en Rihanna hebben hun liefde voor elkaar bezegeld door het samen opnemen van een romantisch liefdesduet! Dit was het idee van super producer Polow Da Don!
Toen hij hoorde dat de twee na alle ellende toch weer bij elkaar waren kreeg hij het idee voor het speciale liefdesduet! De twee waren direct enthousiast en kwamen in het diepste geheim naar de studio van de top producer.

Volgens Polow Da Don is het resultaat overweldigend!. “Dit is een van de beste en meest emotionele lovesongs die ooit in de wereld gemaakt is”. Het is een song waarin de twee de ultieme liefde voor elkaar bezegelen en zingen samen de ergste stormen te kunnen overleven.
De twee waren tijdens het opnemen van de song zeer emotioneel wat aan de song een extra lading gaf. Ze zingen over wat ze werkelijk voor elkaar voelen en dat hun liefde voor elkaar uiteindelijk alles overwint! Volgens Polow Da Don zijn Rihanna en Chris door alle commotie die na het incident is ontstaan juist meer naar elkaar toegetrokken.

Het liefdesduet komt op het nieuwe album van Rihanna Dit duet is niet de enige collabo met haar vriend Chris Brown . Binnenkort zal het nummer “Bad Girl” op single uitkomen. Op deze up-tempo clubbanger rapt Chris Brown enkele regels! De single hoor je al regelmatig als Reflex FM exclusive voorbij komen! Binnenkort zal een video voor deze single worden geschoten.

Op de vraag of de geruchten waar zijn dat Rihanna en Chris stiekem met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt in Miami kon Polow Da Don geen antwoord geven. Volgens de producer zijn de twee wel verliefder dan ooit. Ondanks het feit dat de twee weer bijelkaar zijn zal justitie de zaak toch voor de rechter brengen. Het proces tegen Chris Brown zal op 6 April van start gaan!








Tags: rihannachrisbrownliefesduetloveduetpolow da donr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact