Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rick Ross bekend zijn verleden als gevangenis bewaarder!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.03.2009

De beef tussen 50 Cent en Rick Ross heeft de laatste tijd ongekende vormen aangenomen. Zo onthulde 50 Cent een foto van Rick Ross in het uniform van een gevangenisbewaarder. Volgens 50 Cent was Rick Ross niet de drugsdealer en gangmember die deze man altijd beweerde te zijn. Volgens 50 Cent stond Rick Ross juist aan de andere kant van de wet.
Rick Ross was volgens 50 Cent vroeger gevangenisbewaker!

Rick Ross heeft 50 Cent zijn beweringen en de foto lang ontkend. Het verhaal was onzin en de foto nep! Nu ruim is maand later is Rick Ross eindelijk uit de kast gekomen.
Het verhaal klopt en de foto is echt heeft Rick Ross toegeven aan een Amerikaans muziekblad. Wel zegt “Officer Ricky” dat over zijn verleden als drugdealer en gangmember absoluut niets is gelogen. Ja hij had een brave baan als gevangenisbewaarder. Maar daarnaast was hij ook drugsdealer, en heeft zelfs aan gevangenen drugs verkocht vertelde Rick Ross.

Volgens 50 Cent kan iemand die gevangenisbewaarder is nooit een drugsdealer zijn. Rick Ross kan volgens hem dus ook geen strafblad hebben .Rick Ross zegt niet trots te zijn op zijn verleden van drugsdealer. De normale baan diende om zijn criminele daden te verhullen. Een goede crimineel heeft volgens Ross geen strafblad en krijgt nooit met de echte “Officer Ricky” te maken.

Het nieuwe album van Rick Ross heet Deeper Than Rap en de releasedatum is verschoven naar 21 april Ook de releasedatum van het nieuwe album van 50 Cent is opnieuw uitgesteld.
De beef tussen de twee rappers zal voorlopig dan ook nog wel even door gaan om te zorgen dat ze flink in de publiciteit blijven!

Ondertussen heeft 50 Cent weer een gruwelijke dis cartoon gedropt waarin Chris Brown op de hielen word gezeten door Officer Ricky. Check hem hier!









Tags: rick rossbekendgevangenisbewaarderbeef50 Centdeeper than rapalbumnew cdraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact