Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Tina Davis (40) ontkent sexrelatie met Chris Brown!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.03.2009

De bekende ex A&R Manager van Def Jam en tegenwoordig manager van Chris Brown Tina Davis (40), ontkent ze een Sms naar Chris heeft gestuurd waardoor hij en zijn vriendin Rihanna op 8 februari ruzie kregen. Volgens verschillende bronnen ontving Chris Brown een Sms’je van Davis, met wie hij een relatie zou hebben gehad. De media spreken hier over de vrouw met wie Chris Brown op 16 jarige leeftijd een sexrelatie zou hebben gehad. Deze vrouw zou zijn toen 37 jarige manager Tina Davis zijn geweest.

Verschillende media berichten dat Tina Davis de vrouw is die Chris Brown een intieme SMS boodschap stuurde van drie pagina’s. Toen Rihanna het Smsje ontdekte op de telefoon van Brown flipte ze,en viel ze Chris Brown aan. Nadat Rihanna Chris enkele klappen had gegeven sloeg hij terug met alle gevolgen van dien. Chris Brown’s advocaat heeft laten weten wanneer de zaak voorkomt hij voor zelfverdediging zal pleiten.

Ook Tina Davis heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen na de ernstige beschuldigingen tegen haar. Haar carrière en goede reputatie raakt door deze valse aantijgingen ernstig beschadigd.Tina liet weten dat ze nooit een seksuele relatie met Brown heeft gehad. Het statement, dat via haar advocaat komt, laat weten: “De relatie tussen Tina Davis en Chris Brown is die van manager en klant. Er is nooit een andere relatie geweest. De geruchten die de ronde doen, kloppen niet. Als de bron van de valse geruchten wordt geïdentificeerd zal er een aanklacht worden ingediend.”

Volgens de politie was een sms’je op de telefoon van Chris de oorzaak voor de ruzie tussen hem en Rihanna. Deze ruzie liep zo uit de hand dat Rihanna verschillende verwondingen opliep. Chris is aangeklaagd voor mishandeling en gewelddadige bedreigingen. Hij moet 6 april voorkomen.








Tags: tina davisontkendsexrelatiechrisbrownrihannarechtszaak6aprilr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact