Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Wayne laat weten dat er grote dingen aankomen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.03.2009

Binnenkort gaan er veel grote dingen aankomen heeft Lil Wayne laten weten. De man is momenteel razend druk met verschillende projecten. Lil Wayne legt momenteel de laatste hand aan zijn nieuwe album 'Rebirth' wat 19 Mei zal uitkomen! Maar er is meer,want wat dacht je van een Hot Boyz reunion LP en het aankomend album 'The Carter IV' die dit jaar al uitkomen. Daarnaast verschijnt een album van zijn 'Young Money'crew en een solo album van een groepslid van Young Money! En dit allemaal nog voor het eind van 2009.

Lil Wayne is erg te spreken over de groepsleden van Young Money. Nieuwe talentvolle rappers die door hem zijn ontdekt. De groepsleden kregen de laatste jaren al af en toe een kans zich te laten horen op albums van Lil Wayne. De tijd is nu rijp voor de leden van de crew om zelf hun ding te gaan doen. Leden van Young Money zijn,Drake, Mack Maine, Nicki Minaj, Jae Millz, Tyga,Gudda, T-Streets, Lil Twist, Lil Chuckee and Shanell. Die laatste is een dame! Zij schreef de tekst voor Lil Wayne's laatste single "Prom Queen"!

Ook zijn eigen platenlabel "Cash Money" zal hij weer nieuw leven inblazen. Hiervoor zullen bij Cash Money een hoop nieuwe talenten worden getekend! Volgens Lil Wayne zal Cash Money echt heel groot gaan worden!









Tags: lil waynegrote dingenaankomennewprojectshotboyzyoungmoneyrebirthalbumreleaseraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact