Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Mariah & Nick bieden 125 Miljoen Dollar op landhuis!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.03.2009

Het nog niet eens een jaar getrouwde echtpaar Mariah Carey & Nick Cannon heeft verhuisplannen. Eerder las je hier al dat Mariah & Nick aan gezinsuitbreiding denken.
Nu kunnen we je melden dat Mariah Carey & Nick Cannon vooruitlopend op deze gezinsuitbreiding wat ruimer willen gaan wonen. En met ruimer wonen bedoelen we hier extreem ruimer! De twee lovebirds hebben hun zinnen gezet op een Landhuis met de naam “The Sapperstein Estate” wat staat in de “Holmby Hills van Los Angeles!

Dit landhuis is niet zomaar een optrekje maar een Landhuis opgetrokken in Franse stijl en voorzien van alle luxe die een normaal mens zich niet kan voorstellen.
Aan het huis dat eigendom is van “David en Suzanne Sapperstein” hangt een prijskaartje van 125 Miljoen Dollar! En de makkelaar heeft naar de pers gelekt dat Mariah Carey en Nick Cannon een bod hebben uitgebracht van precies 125 Miljoen Dollar! De twee schijnen het huis dus wel heel erg graag te willen hebben! Of de “Sappersteins” heb bod van Mariah & Nick hebben geaccepteerd wou de makkelaar niet vertellen!

Volgens vrienden van de twee zijn Mariah & Nick al drie maanden op zoek naar een nieuw huis Met “The Sapperstein Estate” lijken zij het perfecte huis te hebben gevonden dat aan deze criteria voldoet!








Tags: mariah careynick cannonbieden125Miljoendollaroplandhuissappersteinestater&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact