Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Headlines  
 
Marc Ecko gaat gewoon door ondanks problemen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.03.2009

Tijd om een kijkje te gaan nemen op de vernieuwde Nederlandse website van ontwerper Marc Ecko. Ondanks de grote problemen waarin het concern verkeerd, en we je hier gisteren hebben bericht gaan de activiteiten in Nederland gewoon door! nu is hij weer terug met nieuws rond zijn collecties, informatie over artiesten, winacties en evenementen . En.. Oja; vergeet tenslotte niet een bezoekje aan de webshop!

Marc Ecko begon als graffiti artiest nog voor hij het ontwerpen van kleding toevoegde aan zijn veelzijdige creatieve capaciteiten. Hij begon zijn fantasierijke kunst te illustreren op enkele T-shirts wat uiteindelijk leidde tot het wereldwijde miljard dollar imperium Marc Ecko Enterprices. Hedendaags één van de meest innovatieve succesvolle lifestyle merken. Volgens Ecko moet niemand zich beperken tot één enkele richting of smaak. Ecko zegt: “Waarom zou u één ding zijn wanneer de mogelijkheden onbeperkt zijn?”.

Voor ieder wat wils.

Naast de nieuwe lay-out, een blog met exclusieve informatie, plaatsing van topics en een heldere weergave van de collectie is er nog een nieuw element op de website: de webshop. In de shop zijn de verschillende labels van Ecko te vinden, zoals Ecko Unlimited, Cut & Sew by Marc Ecko, Ecko Function en Ecko Red. De vier verschillende labels zorgen een grote diversiteit aan kleding voor zowel dames als heren. Skater, fashionista, serieuze zakenman of flirterige streetgirl? In de shop vind je voor ieder wat wils!

Win,win win!

Bezoek de website en stuur een leuke foto van jezelf in je favoriete Ecko kleding naar fotoblast@ecko-unltd.nl en je ontvangt een shopwaardebon van 10 euro voor je volgende aankoop! Van alle deelnemers zullen er drie winnaars geselecteerd worden, voor een shopwaardebon t.w.v. 500 euro. Bezoek www.ecko-unlimited.nl








Tags: Marc Eckoproblemenkredietcrisesschuldenlifestylenieuwewebsitewinactieclthingkledingtrendszomercollectie


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact