Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Wil jij zondag gratis raples krijgen van Fouradi????  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.04.2009

Wil jij rapskillz krijgen of verbeteren en meedoen aan een gratis rapworkshop gegeven door de heren van Fouradi? Kom dan komende zondag vanaf 14.00 naar de Maassilo in Rotterdam want it's going down! En dat is niet het enige,want wat dacht van je van een gratis graffiti workshop?

Op 12 april organiseert YfC in samenwerking met YOUR WORLD, Rotterdam European Youth Capital 2009, het Life Event in de Maassilo.
Een bruisende middag waarin onder andere het gesprek op gang wordt gebracht over wat nou echt belangrijk is voor jongeren. Niet het zoveelste hoofdoekjes- of Darwindebat, maar echte gesprekken. Door en tussen jongeren!

Tijdens het evenement zijn er verschillende panels waarin mensen met verschillende levensovertuigingen met elkaar in gesprek gaan. Zowel jongeren als ‘professionele’ gelovigen nemen hieraan deel. Er wordt samengewerkt met onder andere; de stichting Islam & Dialoog, het Humanistisch Verbond en een predikant.

Veel leuker is dat er naast dit discussieplatform ook de mogelijkheid is om een drietal workshops te volgen. Een dansworkshop, met medewerking van het Hiphophuis; Een graffiti workshop met medewerking van een Rotterdamse kunstenares; en een rapworkshop met Fouradi!!! Tevens is er de mogelijkheid om een henna te laten zetten en zijn er gratis paashapjes.

Het Life-Event is speciaal voor jongeren van 15-20 jaar. Het vindt plaats in de Maassilo in Rotterdam. De deuren gaan om 13.30 uur open en het programma duurt van 14.00-17.00 uur. Voor meer informatie: www.life09.nl of info@life09.








Tags: gratisrapworkshopvanfouradizondag12aprilraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact