Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Brassband Pleasure Paas Party aangehouden op Schiphol  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.04.2009

De Surinaamse topformatie Naks Kaseko Loco, die vanavond in de met 15.000 personen gevulde Ahoy (Pleasure Paas Party) zou optreden, is gisterochtend onterecht aangehouden op Schiphol op verdenking van drugssmokkel.

De groep die volgens de -niet kloppende- melding van de NOS teletekst uit 22 personen zou bestaan en een brassband is, zou in zijn geheel opgepakt zijn voor smokkel van harddrugs.

Het feit wil echter dat Naks Kaseko Loco uit 18 leden bestaat en dat er van deze 18 personen NIEMAND negatief door de scan kwam en ook niemand als smokkelaar kon worden aangemerkt, wel is er iemand die op dat moment met de groep meeliep (maar nogmaals, geen deel uitmaakte van de band) betrapt op het slikken van bolletjes.

De reactie van de Marechaussee hierop was om de hele band dan ook maar vast te houden. Dat er iemand die drugs smokkelt vast wordt gezet is ten alle tijde terecht, maar om 18 onschuldige bandleden na een toch al enig schaamte gevende situatie vast te zetten, terwijl zij geen aantoonbare strafbare feiten hebben gepleegd en louter komen voor hun optredens is hooguit schandelijk.

Ook het feit dat de Marechaussee er totaal geen moeite voor doet deze onschuldige mensen zo snel mogelijk weer uit de cel te krijgen spreekt schande voor de werkwijze van deze dienst.
Door deze werkwijze zullen de bandleden pasen in de cel moeten vieren in plaats van met hun familie. Er zullen ook minimaal 6.000 personen van de 15.000 bezoekers van de Pleasure Paas Party teleurgesteld naar huis moeten want de groep waar zij voor komen kan op deze manier niet optreden.Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact