Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Alle leden Naks Kaseko Loco weer vrij  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.04.2009

De bandleden van Naks Kaseko Loco werden zaterdagavond gearresteerd op verdenking van cocainesmokkel. Bij de geluidsman van de band werd daadwerkelijk drugs gevonden. Hij en de bandleider zitten nog vast. De bandleider omdat hij uit principiele overwegingen weigerde een lichaamsscan te ondergaan.

Naks Kaseko Loko is de bekendste band van Suriname. De band stapte zaterdag op een vliegtuig richting Nederland om hier een aantal optredens te geven, zoals ze dat wel vaker deden. Op Schiphol aangekomen werden ze vrijwel direct apart genomen, omdat de marechaussee vermoedde dat de leden cocaine smokkelden.

De muzikanten van de band werden uren vastgehouden en ondervraagd. Uiteindelijk mochten ze later op de avond allemaal weer gaan. De ploeg vertrok daarop snel naar Rotterdam waar ze moeten optreden in Ahoy. In hechtenis bleven de geluidsman, de bandleider en drie anderen, die zich bij de groep hadden gevoegd, maar die niemand bleek te kennen.

Het is niet voor het eerst dat er een complete muziekband op Schiphol wordt aangehouden. Vorig jaar gebeurde dat ook al drie keer. De scherpe controle nu zou te maken kunnen hebben met het feit dat in 2007 de toemalige voorzanger van de band, August Muringen, ookwel Stoffi genoemd, opgepakt werd omdat hij cocaine in zijn schoenzolen had. Overigens handelde Muringen geheel op eigen houtje.

De optredens van Naks van de komende weken gaan gewoon door. Op 17 april zijn ze in de stad te zien, dan staan ze in de Powerzone.Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact