Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Top Notch geeft de ultieme Nederhop party in Paradiso!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.04.2009

Top Notch, hét Nederlandse hiphoplabel, presenteert op donderdag 11 juni in Paradiso een selectie hiphoptalent van onze eigen doorregende bodem: 'Fakkelbrigade (Sticks & Rico (-ex-Opgezwolle), Typhoon, A.R.T. en James), Zwart Licht, Winne en Zo Moeilijk, en om het af te maken DJ The Flexican en host MC Fit'.
Aanleiding voor deze avond van Nederlandstalige hiphop in Paradiso, voor zover er al een aanleiding zou moeten zijn, is o.a. de release van de albums van Fakkelbrigade, Winne, Zo Moeilijk en Zwart Licht. De cd’s van Winne, Zo Moeilijk en Zwart Licht liggen al in de winkel, de Fakkelbrigade-cd is vanaf 22 mei te koop. Verder is het natuurlijk geweldig al deze talenten op één avond te mogen aanschouwen!

Top Notch werd in 1995 opgericht door Kees de Koning – voorheen journalist bij OOR, maker van het beroemde radioprogramma ‘The Dutch Mastas’ van de VPRO en oprichter van StateMagazine.nl, dat hij vorig jaar overdroeg aan BNN. De Koning werkte als A&R Manager bij Virgin, waar hij onder anderen de Nederlandse hiphoppers van Opgezwolle in zijn portefeuille had. Top Notch is uitgegroeid tot een label van formaat, met in de stal artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon, The Opposites, Extince, Postmen, oftewel: alle grote hiphoppers van Nederland. Het label is vanaf 2008 ondergebracht bij Universal en opereert vanuit Baarn.

Voorverkoop vanaf zaterdag 18 april!
Paradiso, donderdag 11 juni 2009
aanvang: 20.30 uur
zaal open: 19.30 uur
entree: 15,- excl. lidmaatschap (3,- p.m./18,- p.j.)

Tags: top notch geeft feest in paradiso amsterdam rap hiphop nederhop concert voorverkoop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact