Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jay-Z en platenbazen gaan feesten zonder rekening te betalen!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.04.2009

Jay-Z doet moeilijk om een rekening van 1.500 Dollar die nog openstaat naar een avond stappen in Februari van dit jaar in de Amerikaanse 'M2' Club. De bekende rapper ging daar samen met een aantal platenbazen waaronder Michael Keyser van Atlantic en Shawn Costner van Universal music een paar uurtjes flink los!

De heren dronken daar de meest dure fles Patron Platinum champagne leeg en vertrokken nadat Jay-Z de serveerster ook nog een klein fooitje van 500 Dollar op de rekening liet bijschrijven! Het enige probleem bleek echter dat Jay-Z die van te voren een van zijn creditcards aan de manager had gegeven vertrok zonder zijn handtekening te zetten. Daardoor bleef de rekening onbetaald!

Toen Dan Develin manager van de M2 club belde met het kantoor van Jay-Z werd door een medewerker verteld dat iemand zou komen tekenen en Jay-Z zijn creditcard zou ophalen. Probleem opgelost zou je nu denken maar dat bleek niet zo te zijn. Jay-Z zegt zich namelijk deze avond niet te kunnen herinneren, en beweerd nooit een voet in de M2 club te hebben gezet. Dit alles terwijl de manager de creditcard van de rapper nog in zijn bezit heeft en bovendien zelf met Jay-Z daar op foto is gegaan!

Dan Develin is de hele zaak ondertussen spuugzat en weigert langer in discussie te gaan of Jay-Z er wel of niet geweest is. Kennelijk was de rapper in zo’n staat van dronkenschap dat hij de avond is vergeten. En met zo’n groot aantal creditcards als waarover hij beschikt heeft ie die ene kennelijk nog steeds niet gemist aldus Dan Develin.
Namens de M2 club sleept hij Jay-Z nu voor de rechter. Dan Develin verwacht dat Jay-Z een schikking zal treffen nog voor de zaak voor rechter komt. De rapper is inmiddels op de zwarte lijst geplaatst, en wat hem betreft niet langer welkom in de M2 club!
Tags: jay-z feesten zonder rekening te betalen m2 club rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact