Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Producer Scott Storch doet Lil Kim een gestolen Bentley cadeau!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.04.2009

Eerder kon je hier al lezen dat superproducer Scott Storch zich voor de rechtbank moest verantwoorden vanwege de diefstal van een peperdure Bentley! De man had de auto geleasd maar toen het leasecontract afliep niet meer teruggegeven aan de leasemaatschappij.

Er zijn nu meer bizarre details in deze zaak vrijgekomen! De aan lager wal geraakte topproducer heeft de Bentley na afloop van de leaseperiode cadeau gegeven aan zijn ex-vriendin Lil Kim! Een privé detective die door de leasemaatschappij was ingehuurd om de auto te achterhalen vond hem na zeven maanden terug. Hij bleek in het bezit te zijn van Lil Kim die hem had staan op het terrein van haar huis in New Jersey.

Volgens Kimberly Jones a.k.a Lil Kim had zij de auto cadeau gekregen van Scott Storch!
De auto werd direct inbeslag genomen en is inmiddels weer terug bij de leasemaatschappij.
Scott Storch heeft vorige week voor de rechtbank gepleit onschuldig te zijn. Volgens zijn advocaat is deze hele zaak een groot misverstand!

De ex topproducer heeft zich direct na de eerste zittingsdag vrijwillig laten opnemen in een privé-kliniek vanwege zijn drank en drugs problemen. Op Vrijdag 29 Mei zal hij weer in de rechtbank moeten verschijnen. Dan krijgt deze bizarre zaak een vervolg!








Tags: scott storchgeeftlil kimgestolenbentleycadeauraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact