Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rick Ross gaat los tijdens releaseparty Deeper Than Rap!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


23.04.2009

Het was een groot feest in club 'The Mansion' in Miami gisterenavond tijdens de release party van Rick Ross zijn langverwachte album 'Deeper Than Rap'. De rapper uit Miami die in een langlopende beef is verwikkeld met 50 Cent liet vorige week nog weten dat fifty geen competitie meer voor hem is in de beef. Hij denkt er daarom aan maar een nieuwe beef te starten en heeft Eminem als nieuw slachtoffer op het oog!

Ook tijdens de cd presentatie van zijn nieuwe album kon hij het niet laten om naar 50 Cent uit te halen. Hij noemde hem daar onder meer een klein aapje,en zijn grootste vijand. Ook vertelde hij dat de carrière van 50 Cent definitief voorbij is! Bij de releaseparty waren een hoop bekende artiesten aanwezig. Jay-Z vond het wel grappig dat Rick Ross rapper 50 Cent een klein aapje noemde. Op de foto zie je hoe Jay-Z een imitatie doet van 50 Cent zijn apengezichtje, en hoe Rick Ross in lachen uitbarst! Het bleef nog lang onrunstig in Club The Mansion. Rick Ross en zijn gasten hebben doorgehaald tot in de kleine uurtjes.

De middag voorafgaand aan de release party stonden honderden fans van Rick Ross braaf in de rij toen Ross bij “Brand Store” persoonlijk zijn nieuwe album kwam signeren. Ook nam hij daar uitgebreid de tijd om met zijn fans op de foto te gaan. Op “Deeper Than Rap” kreeg Rick Ross hulp van veel bekende sterren zoals The Game, John Legend,The Dream en Lil Wayne!

Rick Ross zijn nieuwe single ‘Magnificent’ feat.John Legend is al wekenlang op Reflex FM te horen. Het nummer is een grote hit aan het worden. Op de remix van zijn vorige single “Mafia Music” helpen The Game,Fat Joe, en Ja Rule hem om 50 Cent opnieuw te dissen.
Het nieuwe album ‘Deeper Than Rap’van Rick Ross ligt nu overal in de winkel.

Rick Ross zijn nieuwe single "Magnificent" aanvragen? SMS reflex spatie magnificent naar 3663! of mail studio@reflexfm.nl

Tags: rick ross album release party deeper than rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact