Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Chemistry Queensday met Top dj's begint om 12.00 Westerpark Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


30.04.2009

De ultieme Dance Party Chemistry bekend van Club Escape is dit jaar neergestreken in het Westerpark in Amsterdam! vanaf 12.00 vanmiddag tot laat in de avond zullen bijna alle Top Dj's uit de scene weer een dikke set neerzetten.
Het mooie aan dit verhaal is dat je dit keer je je geld kan thuislaten. Het grootste Dance Event van Koninginnedag 2009 is gratis toegankelijk!

Het Amsterdamse Westerpark is the-place-to-be met Koninginnedag. Chemistry is verhuist naar deze nieuwe plek waar Amsterdammers (en buitenlui) kunnen genieten van meer ruimte tijdens twee grote gratis open-air evenementen. En niet alleen Chemistry is op deze nieuwe plek te vinden, er is meer te doen in het Westerpark. Verwacht wordt dat dit de komende jaren dan ook the place to be zal worden tijdens Koninginnedag in Amsterdam!

Koninginnedag is een van de mooiste dagen van Amsterdam. Naast de vrijmarkt en buitenspelen die een bijzondere sfeer met zich meebrengen, zijn de afgelopen jaren voornamelijk de grote feesten in de stad de smaakmakers van het Koninginnefestijn. Hierbij was het podium van Chemistry elk jaar een van de populairste locaties waar ‘het’ gebeurt; de afgelopen jaren te vinden op het Amstelveld waar voornamelijk de Amsterdammer zijn plek vond. Afgelopen jaren werd het echter zo populair dat het eigenlijk te druk werd. Daarom heeft Chemistry, na overleg met buurt en gemeente, besloten met haar Q-day events naar een plek te verhuizen waar haar publiek wat meer ruimte heeft en beter geluid ten gehore gebracht kan worden. Kortom, de juiste ingrediënten voor een superfeest!

Tijdens Koninginnedag brengt Chemistry je vanaf 12.00 vanmiddag haar vaste ingrediënten die het al ruim 15 jaar aan het Amsterdamse publiek voorschotelt. Housemuziek van het beste soort gebracht door Top dj’s en andere speciale gastoptredens. Het feest in het Westerpark is uiteraard vrij toegankelijk voor iedereen met een goed humeur, de juiste dansschoenen en een flinke dosis energie! Chemistry zorgt voor het geluid, goed weer, de nodige drankjes en een mooie herinnering aan Q-day 2009!

Je kan tot 21.00 vanavond compleet los tijdens Chemistry in het Westerpark,Amsterdam!









Tags: queensdagchemistrybegintom12.00westerparkamsterdamkoninginnedag 2009


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact