Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Nieuwe rapper Wale breekt wereldwijd door dankzij Lady Gaga!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.05.2009

Hij is ongetwijfeld de snelst opkomende nieuwe rapper van dit moment. Wale (24) scoort dankzij de hulp van Lady Gaga met Chillin zijn eerste hit! De man staat aan de vooravond van een wereldwijde doorbraak.

Het was de rapper al snel duidelijk dat hij onder zijn eigen onuitspreekbare naam ‘Olubowale Victor Akintimehin’ nooit als rapper door zou breken. Daarom verzon hij Wale als zijn artiestennaam. In 2006 dropte hij zijn eerste mixtape ‘Paint A Picture’ waarmee hij liet zien over een groot talent te beschikken. In dat jaar won hij dankzij deze mixtape een Award ‘D.C. Metro Breakthrough Artist of the Year".
Er ontstond al snel een buzz op de straten die ook MTV wist te bereiken. In 2007 werd de rapper daar uitgenodigd voor zijn eerste interview. Ook schreef de bekende krant ‘The Washington Post’ een artikel over hem! Vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling!

De rapper heeft inmiddels een platendeal getekend bij ‘Roc A Fela’ Def Jam en werkt aan zijn eerste album! Daarop veel collaps met bekende artiesten zoals Kid Cudi. Op zijn eerste single ‘Chillin’ die pas uitkwam krijgt hij hulp van niemand minder dan Lady Gaga. De plaat is goed opgepakt door de Amerikaanse radiostations en in Nederland als eerste te horen op Reflex FM!

Wil je Wale feat.Lady Gaga-Chillin aanvragen bij Reflex FM? SMS 3663 en begin je bericht met reflex, of vraag hem aan in de Reflex player op deze site.








Tags: walebreektwereldwijddoorladygagasinglechillindefjamraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact