Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown heeft niets te maken met naaktfoto’s van Rihanna!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.05.2009

Chris Brown heeft absoluut niets te maken met de gelekte naakt pics van zijn ex-vriendin Rihanna. Dit heeft een woordvoerder van Chris bekend gemaakt. Van de zangeres verschenen deze week een aantal sexy pics op het internet.

Op de beelden is onder andere te zien hoe de 21-jarige zangeres met haar gsm van zichzelf een foto maakt terwijl ze bijna naakt voor de spiegel staat. Op een spiegel in haar badkamer staat de tekst, ‘I love you Robyn’ wat het vermoeden sterkt dat de beelden door toedoen van Chris Brown gelekt zijn. Robyn is de echte naam van Rihanna. De kans is groot dat Chris de tekst op de spiegel heeft geschreven. Op andere foto’s zie je haar nieuwe foto’s maken van zichzelf in de spiegel. De tekst is dan inmiddels van de spiegel verwijderd,en ze is dan inmiddels helemaal naakt.

Direct werd Chris Brown ervan beschuldigd achter het lekken van de foto’s te zitten.
Een woordvoerder van Chris zei hierover het volgende: "This is both a false and defamatory statement," the statement read. "Chris had not released or 'leaked' any photos of Rihanna (or any one else for that matter)."

Volgens verschillende media zijn de foto’s nep! Vreemd is wel dat Rihanna niet wil reageren op de foto’s en de vraag of deze wel of niet echt zijn, en hoe deze op internet zijn beland. Een woordvoerder van Rihanna heeft inmiddels van website TMZ die de foto’s als eerste publiceerde geëist dat deze direct worden verwijderd.
Het lijkt er dus sterk op dat de foto’s wel degelijk echt zijn!








Tags: rihannanudepicschrisbrownheefternietsmeetemakenr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact