Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rapper Digitzz maakt zijn solo debuut met de CoeCoe Ep!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.05.2009

Digitzz(20) is een sterk opkomende nieuwe rapper die is geboren in Nederland maar ook Amerikaans bloed door de aderen heeft stromen. De man dropt binnenkort zijn 'CoeCoe Ep'. En ook verschijnt binnenkort een eerste single en videoclip. Digitzz begon op achttienjarige leeftijd met rappen. Inmiddels is hij twintig en klaar voor het echte werk!

Begin 2008 kwam Digitzz in contact met Boaz v/d Beatz en deze heeft hem vervolgens de mogelijkheid gegeven om zijn eigen sound en style te ontwikkelen, en te werken aan zijn solo debuut: “Everything before that were like the raw sketches now i can start on the masterpiece.”

Nog ver voor de 'CoeCoe'Ep creëerde hij een enorme internet hype met de tracks 'Groupie'en 'Supa Dupa Person' beiden geproduceerd door Boaz v/d Beatz. Deze tracks waren slechts een opwarmertje van alles wat er aan gaat komen.

Digitzz is zeker van zichzelf zonder arrogant te zijn. Er wordt nu al gezegd dat hij de beste Engelstalige rapper is die in Nederland woont. Door zijn kenmerkende en unieke style heeft hij zonder een officiële release al veel fans. Zijn muziek wordt gekenmerkt als, fris, uniek, energiek, spontaan, grappig en catchy. Zijn muziek wordt voor een belangrijkdeel beïnvloed door zijn ouders, omdat hij hun wil laten zien dat hij op zijn eigen benen kan staan!

Check hier alvast een promo video van Digitzz,wat een kleine opwarmer is voor zijn binnenkort uit te komen 'CoeCoe Ep die gevolgd zal worden door een album.

Met collega rapper Shy vormen zij O.T.O Boiwz (Outta Thie Ordinary) en droppen ze binnenkort het debuutalbum O.T.O.













Tags: digitzzgroupiesolodebuutdebuutalbumcoecoeepalbumraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact