Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Scott Storch krijgt steeds meer schuldeisers!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.05.2009

De aan lager wal geraakte producer Scott Storch lijkt steeds dieper in financiële problemen te raken! Eerder kon je hier al lezen dat Storch door zijn gok en drugs/drank verslaving bijna zijn hele vermogen is kwijtgeraakt. Enkele jaren geleden werd zijn vermogen nog geschat op 70 Miljoen Dollar! De producer beweerd dat van dit vermogen niets meer over is!

Als dat werkelijk zo zou zijn is dit is dat erg vervelend voor filmproducent Matt Sinnreich. Die kreeg deze week $ 750.000 van de rechter toegekend. Hij krijgt dit bedrag toegekend vanwege een langlopend zakelijk geschil met Storch. Maar de kans dat de producer Sinnreich ook werkelijk zal betalen lijkt dus erg klein. De filmproducer zal achter in de rij van schuldeisers moeten aansluiten.

Recent kon je hier al lezen dat Scott Storch in een echtscheiding verkeerd. Zijn (ex-vrouw) wil de helft van zijn vermogen dat hij niet meer zegt te hebben. Ook de belastingdienst zit hem op de nek. Die willen 722,906.19 dollar aan openstaande belastingen bij hem innen. Ze dreigen hiervoor zijn $ 10,5 miljoen kostende huis in Miami openbaar te verkopen. Maar volgens Storch is dit huis eigendom van de bank dankzij zijn enorme hypotheekschuld.

Storch dreigt overigens enige tijd te moeten verblijven in een overheidshotel! De man beland mogelijk in de gevangenis als hij word veroordeeld voor de diefstal van een Bentley!
Hij had deze Bentley geleasd maar vergat ervoor te betalen. Toen de leasemaatschappij de auto terug kwam halen bleek hij hem cadeau gedaan te hebben aan Lil Kim!

Na de eerste zittingsdag waar de producer terechtstond voor bovenstaand vergrijp liet hij zich vrijwillig opnemen.
Scott Storch word in een kliniek behandeld om van zijn drank en drugs verslaving af te komen.








Tags: scott storchkrijgtsteedsmeerschuldeisersrapr&bhiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact