Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Baja Beach club crew gaat los na winnen van Nightlife Award!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.06.2009

Dinsdag 9 juni mocht Baja Beach Club,Rotterdam opnieuw een Nightlife Award in ontvangst nemen, namelijk die voor 'Populairste Danscafé West Nederland'. Baja had veruit de meeste stemmen gekregen in haar categorie en werd daarmee door het publiek gekroond tot de populairste.

De Crew van Baja ging compleet uit hun dak en vierde een feestje tot in de kleine uurtjes! De flessen Champagne die erdoor gingen waren niet meer te telllen!

Blijkbaar verveeld het zon, zee, strand concept van Baja na 15 jaar nog steeds niet. We beginnen nu aan onze vierde generatie 20-25’ers en ook zij vinden het Baja-concept prachtig,aldus de eigenaar van Baja. Je wordt even helemaal uit de dagelijkse sleur gehaald en je krijgt een ware belevenis mee. Het “wow”-effect is waar we keer op keer naar streven” aldus Jo van Galen, eigenaar Baja Beach Club.

Tijdens de uitreiking van de Nightlife Awards werden de Baja Boys & Girls zelf ‘slachtoffer’ van het “wow”-effect. Het gevolg: de champagne vloeide rijkelijk en het dak ging eraf. Met zo’n 50 medewerkers was Baja zoals altijd duidelijk aanwezig en tot in de verre omstreken zal het niemand ontgaan zijn dat zij deze prijs in de wacht gesleept hebben. Op naar de volgende verkiezing!








Tags: bajabeachclubrotterdamwintnightlifeawardpopulairsteclubdiscobarnightlifeuitgaanpartyfeest


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact